Vánoce – Super tipy na dárky

Vánoce – Super tipy na dárky

A Je to tady! Taky si celý rok lámete hlavu, čím letos potěšíte své partnery, rodiče, děti, přátele, pracovní kolegy? Zbývají ještě 2 měsíce do Vánoc a na vás se již sype nepřeberné množství zboží, jako ten nejúžasnější dárek.  Jak ale správně vybrat?

Úplně nejlepší by bylo, kdyby si mohl každý říci, co by si skutečně přál, co by se mu hodilo, líbilo nebo po čem prahnou jeho děti. To ale leckdy není snadné ani vhodné.  Máme pro Vás dobrou zprávu, tady se spíše hodí použít vhodného pomocníka při výběru dárků.
Na stránkách www.darky-trefne.cz je Vám k dispozici (zcela zdarma) dárkový systém, který sice vyžaduje s registraci (ale kde se dnes nemusíte registrovat, že?), nicméně registrace Vám zabere maximálně 2 minuty, obsahuje totiž pouze 4 údaje, které stačí k plné registraci zadat.

Registrace zabere pár sekund

Po této velice snadné registraci, můžete využívat všech nabízených služeb dárkového systému ve Vaší kartě. Karta nabízí přidávat nová přání – dárky, které byste si přáli dostat k blížícím se Vánocům, svátku, narozeninám, výročí apod. Systém umožňuje vytvářet také seznamy přání vašich dětí nebo přidávat své přátele do sekce ,,přátelé“, kteří jsou již na Dárky-Trefně.cz zaregistrovaní. Pokud zde ještě Váš přítel není, můžete mu jednoduše zaslat pozvánku. V sekci události je dobré si vyplnit datum svých narozenin a jmenin, díky těmto údajům se Vaši přátele včas dozvědí, že právě něco oslavujete.


Další celkem zábavnou částí je sekce ,,přáníčka“ sem můžete přidávat přání, citáty, které se vztahují na konkrétní svátek, tedy nejen univerzální přání k svátku či narozeninám ale také Valentýnská, vánoční přání, přání ke dni matek apod. Tyto vložená přání a citáty ze zobrazí na stránkách www.darky-trefne.cz v sekci ,,odeslání přání“, kde si každý návštěvník stránek www.darky-trefne.cz, může vybrat přání, které mu přijde vhodné a pomocí obálky u vybraného přání, jej zaslat svému příteli na email.


  

Na stránkách www.DARKY-TREFNE.CZ je však mnoho dalších šikovných sekcí, které Vám poradí s výběrem vhodného dárku.

Využívejte portál internetových přání naplno!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Mohlo by Vás zajímat